Foods&Drinks

—— DIENSTEN&MEER

Zelf aan de slag

Parnassia, Events&Meer is al jaren betrokken bij diverse evenementen en bruiloften op het eiland en kan van alles voor jullie doen. Benieuwd welke diensten wij leveren? Neem dan een kijkje onder Diensten. Liever zelf aan de slag? Op deze pagina vinden jullie welke bedrijven op Schiermonnikoog kunnen cateren op jullie evenement of bruiloft!

Op Schiermonnikoog zijn diverse ondernemers gevestigd, die er voor zorgen dat de catering tijdens uw verblijf tot in de puntjes is geregeld. Of het nu gaat om catering óp locatie of in één van onze restaurants, er zijn vele mogelijkheden. Eventueel kan Parnassia, Events&Meer u deze zorg én het werk uit handen nemen. Dan genieten u en uw gasten straks onbezorgd, bijvoorbeeld van de bijzondere streekproducten die het eiland rijk is. Liever zelf regelen? Hieronder vind u een overzicht.  Onderstaande bedrijven kunnen de catering op locatie verzorgen.

Lekker eten en drinken

Een uitgebreid ontbijtbuffet, high tea, picknick op locatie, themabuffet of een 7-gangendiner met seizoensgebonden producten. Voor iedere groep en voor ieder budget is er wat wils! Schiermonnikoog beschikt over verschillende restaurants en locaties, die geschikt zijn voor het organiseren van ontbijt, lunches, diners en overige horeca-activiteiten. Heeft u speciale wensen? De ondernemers maken voor u graag een voorstel op maat.

Wel catering, geen eigen locatie

Onderstaande bedrijven verzorgen graag uw catering. Het is niet mogelijk om op locatie bij hen te eten. Voor iedere groep en voor ieder budget is er wat wils! Heeft u speciale wensen? De ondernemers maken voor u graag een voorstel op maat.

Geen catering, wel op locatie

Onderstaande bedrijven verzorgen geen catering, maar u bent uiteraard van harte welkom met uw groep voor een uitgebreid buffet, een bbq of een shared diner.  Voor iedere groep en voor ieder budget is er wat wils! Heeft u speciale wensen? De ondernemers maken voor u graag een voorstel op maat.

—— TESTIMONIALS

Wat zeggen anderen

Contactformulier

—— IMPRESSIE

Achter de schermen