Vervoer

—— DIENSTEN&MEER

Zelf aan de slag

Parnassia, Events&Meer is al jaren betrokken bij diverse evenementen en bruiloften op het eiland en kan van alles voor jullie doen. Benieuwd welke diensten wij leveren? Neem dan een kijkje onder Diensten. Liever zelf aan de slag? Op deze pagina vinden jullie welke bedrijven op Schiermonnikoog vervoer kunnen leveren voor jullie evenement of bruiloft!

— Op de fiets

Schiermonnikoog is uitermate geschikt voor het maken van prachtige fietstochten. Er zijn kant-en-klare fietsroutes beschikbaar, maar u kunt er ook voor kiezen om zelf uw route te bepalen. Uw groep op een bijzondere manier kennis laten maken met Schiermonnikoog? Kies dan voor een fietspuzzeltocht. Uiteraard zijn er verschillende fietsen beschikbaar, zo ook elektrische fietsen, kinderfietsen en mountainbikes. Liever zelf regelen? Hieronder vind u een overzicht.  

Ontdek Schiermonnikoog per huifkar

Beleef Schiermonnikoog op unieke wijze. Stal Florida neemt u per huifkar op excursie. Op Schiermonnikoog zijn auto’s van bezoekers niet toegestaan, wat de huifkar een ideale manier maakt om het eiland te verkennen.

De paarden trekken uw huifkar langs de bijzondere locaties. U geniet van de mooie bossen, uitgestrekte duinpartijen, het lange strand en nog veel meer. Tijdens de rit vertelt de koetsier over de natuur, de geschiedenis en het landschap van het eiland.

www.harthoornhuifkarren.nl

Busvervoer

Arriva zorgt voor goed en veilig vervoer van uw gasten. Ze halen u op uit van uw vakantieadres of vanaf de boot. Ook voor busritten tussen uw verblijfsplaats en activiteiten zorgen zij graag. Neem contact op voor een offerte op maat.

www.openbaarvervoerschiermonnikoog.nl

—— TESTIMONIALS

Wat zeggen anderen

Contactformulier

—— IMPRESSIE

Achter de schermen