Real Wedding Anton&Roelie

Zo’n tien jaar geleden leerden Anton en Roelie elkaar kennen in het café. “We komen allebei uit Nunspeet, maar kenden elkaar nog niet. Er was meteen een klik en we zijn na die avond bij elkaar gebleven.”

— Een likje verf

Een aantal jaar geleden gingen Anton en Roelie op vakantie naar Schiermonnikoog. Anton heeft een eigen schildersbedrijf en het viel hem op dat het huisje waar zij verbleven wel een likje verf kon gebruiken. “We schreven dit in het gastenboek en een tijdje later belde de eigenaar op. Of Anton het zag zitten om het huisje te schilderen!” In die twee weken leerde ze het eiland en de mensen beter kennen. “Wij vinden Schiermonnikoog echt een heel leuk eiland. Toen we het over trouwen hadden wisten wij het gelijk: wij willen daar gaan trouwen.”

— Weekend vol liefde

Op 12 juni 2021 hebben Anton en Roelie elkaar op het strand het jawoord gegeven. Alle gasten bleven het hele weekend op het eiland. “De voorpret was natuurlijk al begonnen op de boot, dus iedereen had het meteen naar de zin”. Het huisje waar het allemaal begon op Schiermonnikoog, speelde een belangrijke rol op de bruiloft. Hier werden alle gasten ontvangen en startte hun dag.

Roelie verteld: “Mijn favoriete moment van de dag was het moment dat ik aan kwam lopen over het strand. Alle gasten, kinderen en kleinkinderen zaten er allemaal al. Wij kwamen samen aanlopen en dit was echt een heel mooi moment.”

Vanuit het huisje op de heuvel is de hele groep wandelend naar het strand gegaan. “Na de ceremonie zouden we de borrel op het strand doen, maar er was aardig wat wind voorspelt. Het is op dat moment handig dat je Christy hebt, want zij regelt dan meteen dat wij met elkaar naar het restaurant konden. Dan hoef je daar verder niet meer over na te denken.” De borrel en het diner vonden plaats in restaurant Noderstraun. Daar was het prachtig aangekleed door Christy en het gezelschap heeft er heerlijk gegeten met elkaar.

— Klein, speciaal eiland

“Wij wilden geen vrijgezellenfeest, dus toen hadden onze vrienden als verrassing een heerlijke brunch geregeld op zondagochtend.” Na de gezamenlijke brunch ging ieder zijn eigen weg. “Doordat Schiermonnikoog zo klein is kwamen we elkaar toch nog de hele tijd tegen, dat had ook wel weer wat.”

De hele week na de bruiloft bleven Anton en Roelie nog op het eiland. “Dit was ook nog een hele mooie week, onze huwelijksreis. Er waren een aantal vrienden gebleven en we hebben hier nog leuke uitstapjes mee gemaakt. Dan gingen we wat drinken met elkaar en op een gegeven moment herkende het personeel van het restaurant je gewoon. Dat heb je op zo’n klein eiland, heerlijk.”

— Over Christy

“Vanuit Nunspeet is het niet handig om voor elk wissewasje naar Schiermonnikoog te moeten.” Het stel ging op zoek naar een weddingplanner en zo kwamen ze uit bij Christy. Er was meteen een goede klik. In 2020 zijn ze naar Schiermonnikoog gegaan om kennis te maken. “Het voelde meteen goed. De voorbereidingen liepen heel soepel. Christy weet goed wat ze doet en dat gaf ons veel vertrouwen.” De taart, de ringen, de fotograaf, de bloemen, alles komt van het eiland. Dit lukte allemaal door de hulp van Christy. 

DSC_8234

—— IMPRESSIE

Achter de schermen