Groepen&Meer

Bedrijfsfeesten, familieweekenden&Meer

Op zoek naar dé beste locatie voor uw schoolreisje, familieweekend, teambuilding of ander (zakelijk) event? Deze locatie is dichterbij dan u denkt. Even helemaal uit de dagelijkse praktijk en de routine van kantoor stappen, is verrassend gemakkelijk op Schiermonnikoog. Op ruim 2 uur rijden vanaf Utrecht of Amsterdam, stapt u met uw gezelschap op de boot. Op Lauwersoog begint uw uitje al: op de boot heeft u de tijd om elkaar in een ander omgeving beter te leren kennen en de dagelijkse zaken of hiërarchieën achter u te laten.
Parnassia, Events&Meer heeft jarenlange ervaring met het organiseren van Events op Schiermonnikoog. Wij kunnen het gewenste programma voor uw event ontwerpen, voorbereiden én uitvoeren. Zo kan iedereen zijn of haar volle aandacht houden bij het programma en haalt u het beste uit alle mogelijkheden van Schiermonnikoog. Parnassia, Events&Meer verzorgt niet alleen uw diverse team-activiteiten, maar koppelt ook binnen- en buitenactiviteiten en locaties. 

Schiermonnikoog biedt teambuildingactiviteiten, creatieve workshops, sportieve activiteiten, mindfullness activiteiten en nog veel meer.

Yoga arrangement

Strand arrangement

Natuur arrangement

Een groot deel van de gasten die jullie zijn voorgegaan hebben één van bovenstaande arrangementen gekozen. Elk personeelsuitje, familieweekend of ander feestje is maatwerk, maar het grootste deel van het denkwerk hebben we al gedaan! Laat ons voor de indeling van jullie dag zorgen, dan kunt u ook zorgeloos genieten van blauwe luchten, verse broodjes en een ontspannen dag.

—— TESTIMONIALS

Wat zeggen anderen

We hebben een mooie dag gehad met ons team op Schiermonnikoog. Alles was goed geregeld; de boottickets, de fietsen die voor ons klaar stonden, de vergaderinglocatie en de activiteit als afsluiter. Onze complimenten en bedankt!

—— IMPRESSIE

Achter de schermen