Groepen&Meer

Bedrijfsfeesten, familieweekenden&Meer

Op zoek naar dé beste locatie voor uw schoolreisje, familieweekend, teambuilding of ander (zakelijk) event? Deze locatie is dichterbij dan u denkt. Even helemaal uit de dagelijkse praktijk en de routine van kantoor stappen, is verrassend gemakkelijk op Schiermonnikoog. Op ruim 2 uur rijden vanaf Utrecht of Amsterdam, stapt u met uw gezelschap op de boot. Op Lauwersoog begint uw uitje al: op de boot heeft u de tijd om elkaar in een ander omgeving beter te leren kennen en de dagelijkse zaken of hiërarchieën achter u te laten.
Parnassia, Events&Meer heeft jarenlange ervaring met het organiseren van Events op Schiermonnikoog. Wij kunnen het gewenste programma voor uw event ontwerpen, voorbereiden én uitvoeren. Zo kan iedereen zijn of haar volle aandacht houden bij het programma en haalt u het beste uit alle mogelijkheden van Schiermonnikoog. Parnassia, Events&Meer verzorgt niet alleen uw diverse team-activiteiten, maar koppelt ook binnen- en buitenactiviteiten en locaties. 

Schiermonnikoog biedt teambuildingactiviteiten, creatieve workshops, sportieve activiteiten, mindfullness activiteiten en nog veel meer.

Veel locaties bieden naast vergaderlocaties ook overnachtingen en diner aan. Wilt u de groep zelf verantwoordelijk maken voor het diner? Boek dan één van de boerderij-locaties! Hier kunt u tijdens een kook-workshop onder begeleiding zelf de lekkerste gerechten voor uw gezelschap maken.

Ook is het mogelijk om op deze locaties voor u te laten koken. Dit doen wij door gebruik te maken van onze vaste cateraars. Zij kunnen desgewenst zowel het diner als de lunch, tussendoortjes of een goede borrel in de avonduurtjes voor u verzorgen.

—— IMPRESSIE

Achter de schermen