Over ons&Meer

Jullie event, congres of bruiloft op een van de mooiste plekken van Nederland, georganiseerd speciaal voor jullie. Wie wil dat nou niet? Precies. Maar wie organiseren dit fantastische uitje voor jullie?

 

Ons team

Natuurlijk doe ik dit niet in mijn eentje, maar heb ik toffe collega’s die mij helpen om jullie bedrijfsfeest, huwelijk, vriendenweekend of jubileum tot een toffe herinnering te maken.

Dit is Christy. In de afgelopen jaren bij meer dan 60 bruiloften betrokken geweest. Inmiddels zijn de diensten uitgebreid van ‘alleen’ trouwen, naar evenementen in het algemeen en meerdaagse festiviteiten. Houdt van dingen regelen en organiseren en daarnaast van (en in willekeurige volgorde!): theedrinken, jurken, de kleur groen, frambozen, Disney films, mijn man, chocolade en schoenen.

Dit is Martin. Bron van rust en sterke man voor het zware werk! Als er ergens heftig materiaal ingezet moet worden (lees: een tractor), dan is hij er bij. Is altijd druk met zijn eigen bedrijf (een prachtige boerderij op het eiland), maar staat voor ons klaar als het nodig is! Woont al zijn hele leven op het eiland. Houdt van (en in willekeurige volgorde!): het voorjaar en de weidevogels, een biertje met vrienden, zijn vrouw, de kleur blauw en een spannend boek.

Dit is Jenn. Of Jennifer. Maat en sparringpartner. Alle locaties tovert ze om in een waanzinnig decor. Autodidactische bloemiste! Ondernemer met een positieve inslag: alles is een kans! Houdt van (en in willekeurige volgorde!): lange wandelingen in het bos met de hond, brillen, haar jongens, vrienden, een wijntje, kleuren en bloemen.

Dit is Jill. Zus van Jennifer. Horecatijger en vrouw met een mening. Harde werker en altijd in voor een feestje, zowel voor als achter de bar. Als er op locatie flink gestyled moet worden is zij onze vaste aanvulling. Houdt van (en in willekeurige volgorde!): Paardrijden over het strand, franse bulldogs, haar dochters, wijn en mooie dingen.

Natuurmonumenten en Parnassia,Events&Meer

Omdat zeldzame en kwetsbare natuur een goede beschermer nodig heeft, is vereniging Natuurmonumenten de beheerder over de natuur op het eiland. Met Natuurmonumenten heeft Parnassia,Events&Meer een regeling getroffen. Zo zijn alle partijen verzekerd van de mooiste locaties én de zekerheid dat evenementen en natuurbeheer hand in hand kunnen gaan.

Zijn jullie of worden jullie lid van Natuurmonumenten? Dan helpen jullie op deze manier ook mee aan de bescherming van de prachtige natuur op Schiermonnikoog. En als lid krijg je tevens korting bij Parnassia! Vraag naar de voorwaarden.

—— IMPRESSIE

Achter de schermen