Trouwen&Meer

Van aanzoek tot jubileumviering&Meer

Met zijn tweeën in november, op het strand, in een dikke trui. Met je familie op een stilgevallen boot op het wad in september. Of een heel weekend feest met al je vrienden in mei met gezamenlijke maaltijden. Alles kan. Jullie hebben alle tijd voor elkaar en jullie gasten op Schiermonnikoog.

Met de balg-expres naar het meest oostelijke puntje van het eiland. Bij zonsondergang op het strand, of in de intieme kapel; trouwen op Schiermonnikoog is altijd bijzonder. De reis begint al op de boot; rust, zeehondjes, bijkletsen, meeuwen, kopje koffie. En verrassend dichtbij!

Parnassia, Events&Meer is gespecialiseerd in liefdevolle, intieme en ontspannen bruiloften op Schiermonnikoog. Wij werken met veel enthousiasme met jullie samen om er een geweldige dag en een prachtige herinnering van te maken. Benieuwd wat we voor jullie kunnen doen? Blader dan lekker verder. En vergeet niet onder “Diensten&Meer” te kijken!

—— TESTIMONIALS

Wat zeggen anderen

“Tijdens de bruiloft was ik compleet relaxed. Ik heb mij geen seconde druk gemaakt. Niet over de taxi’s, niet over het eten, eigenlijk over niks. Het was de perfecte dag"

Het aanzoek

Het begint natuurlijk allemaal met die ene vraag. Een goede voorbereiding is het halve werk! Vind je “spontaan” lastig en kan je wat hulp gebruiken? Wij denken met je mee om jou te helpen voor het perfecte aanzoek.

Verrassingshuwelijk

Lekker een weekendje weg met de vriendengroep of de familie. En dan spontaan een trouwlocatie binnenlopen? Dan is het hoog tijd voor een verrassingshuwelijk! Wij zijn overal voor in en helpen jullie graag in het geheim om voor jullie gasten dé verrassing van het jaar te organiseren.

Het weekendje-weg-huwelijk

Trouwen op Schiermonnikoog biedt de uitgelezen kans om een paar dagen te genieten van je gasten, het eiland en het ‘helemaal weg’-gevoel. Uiteraard hoeft dit niet alleen in het weekend plaats te vinden. Het eiland leent zich uitstekend voor een midweek weg. Zo kun je volop genieten van de natuur en de rust, terwijl je op gezette tijden heerlijk met elkaar dineert bij één van de vele dinerlocaties. Wij helpen jullie met het maken van een geweldige invulling van de dagen die bij jullie en de gasten past.

Winterbruiloft

Stormachtige luchten buiten, een knapperend haardvuur binnen. Je kunt buiten trouwen met een dikke trui en warme chocolademelk. Of toch binnen, fantastisch aangekleed in winterse sferen. Wij weten dè plekjes waar het in de winter heerlijk toeven is. 

Renew your vows

Inmiddels zijn jullie getrouwd en vieren de liefde volop. Maar ongetwijfeld zijn er momenten dat je die liefde hardop naar elkaar in bijzijn van jullie geliefden nogmaals wilt uitspreken. Mijlpalen mogen gezien en gevierd worden!

Jubileum of life-time event

Heb je wat te vieren? Maar wordt er niet getrouwd? Soms moeten de mooie dingen in het leven gewoon gevierd worden. Wij helpen je met het organiseren van een tof feest, die bij jou en de gasten past.

—— IMPRESSIE

Achter de schermen