Testimonials&Meer

De beste bron van inspiratie voor jouw bedrijfsfeest, vriendenweekend of huwelijk, is natuurlijk het feestje van andere! Bekijk hier de ervaringen van anderen die hun familieweekend, bedrijfsuitje of bruiloft vierden op Schiermonnikoog en doe inspiratie op voor jouw evenement of trouwdag! Momenteel staan hier alleen bruiloften, we werken had achter de schermen om hier ook reviews van o.a. bedrijfsuitjes te plaatsen.

Op 2 juli 2021 zijn Thijs en Carlijne getrouwd. “Het was de perfecte dag" - Thijs en Carlijne, Den Haag
“We wilden graag met elkaar trouwen en het zou zo mooi zijn als dat op Schiermonnikoog zou kunnen"- Henk Jan en Emma
“Onze kinderen noemen Schiermonnikoog nu ‘trouwland’. ‘Gaan we weer naar trouwland?’ vragen ze als we weer een vakantie geboekt hebben”
"Christy dacht echt goed met ons mee over de perfecte invulling van onze dag. Met haar compagnon Jennifer was ze echt een goed team. Zij kregen dingen voor elkaar die ons zelf echt niet waren gelukt"
bruiloft strand blote voeten zand Schiermonnikoog
“Terwijl we aan het regelen waren, kwam Christy eigenlijk per toeval op ons pad. Het heeft waarschijnlijk zo moeten zijn want het matchte perfect"- Bram en Diewertje, Leeuwarden
strand trouwen horizon bruiloft gasten zee Schiermonnikoog
"We wilden 'ja' zeggen op een plek waar we echt van houden" - Michiel en Angelique, Bemmel
“We kregen van verschillende mensen de naam van Christy door, dus dit was een makkelijke keuze. Wij wisten uiteindelijk niet precies wat ze gingen doen, maar het was echt overweldigend"
"Niet de eurotekens, maar de ervaring telt op Schiermonnikkooog en dat is goud waard"
“Ons doel was, los van trouwen natuurlijk, om de liefde voor Schiermonnikoog over te brengen" - Melle en Luuk, Utrecht
“Onze bruiloft is echt een herinnering van ons als gezin geworden. Als we op Schiermonnikoog zijn, zoeken we altijd de plekjes van die dag weer even op"- Pim en Jessica
“Wij vinden Schiermonnikoog echt een heel leuk eiland. Toen we het over trouwen hadden wisten wij het gelijk: wij willen daar gaan trouwen"

—— DIENSTEN&MEER

Zelf aan de slag

Parnassia, Events&Meer is al jaren betrokken bij diverse evenementen op het eiland en kan van alles voor jullie doen. Benieuwd welke diensten wij leveren? Neem dan een kijkje onder Diensten. Liever zelf aan de slag? Onder de kop Leveranciers kun je vinden welke bedrijven op Schiermonnikoog jullie kunnen benaderen voor jullie evenement!