Skip to content

Testimonials&Meer

De beste bron van inspiratie voor jouw bedrijfsfeest, vriendenweekend of huwelijk, is natuurlijk het feestje van andere! Bekijk hier de ervaringen van anderen die hun familieweekend, bedrijfsuitje of bruiloft vierden op Schiermonnikoog en doe inspiratie op voor jouw evenement of trouwdag! 

Let op! Momenteel staan er nog maar enkele ervaringen op de site, met name bruiloften. De pagina zal steeds worden aangevuld met mooie ervaringen met het eiland in het algemeen en Parnassia, Events&Meer in het bijzonder. 

“Als we ooit gaan trouwen, dan doen we dat op Schier” – 2018

“Christy dacht echt goed met ons mee over de perfecte invulling van onze dag. Met haar compagnon Jennifer was ze echt een goed team. Zij kregen dingen voor elkaar die ons zelf echt niet waren gelukt. Zelfs mijn boeket matchte met de bloemen op tafel in de Marlijn en in kampeerboerderij de Duinhoeve waar we de avond van tevoren een intiem diner hadden!” — Pytrik & Anketrien, Tynaarlo

Lees hier het verslag van Pytrik & Anketrien

In de trouwjurk naar de Toxbar – 2018

“Terwijl we aan het regelen waren, kwam Christy eigenlijk per toeval op ons pad. Het heeft waarschijnlijk zo moeten zijn want het matchte perfect. Christy zorgde voor overzicht en net die schakel extra. Wij kennen mensen op Schiermonnikoog doordat we er veel werkten, maar Christy kent er nog net wat meer en weet lijntjes te leggen.” 

Bram en Diewertje, Egmond aan Zee

Lees hier het verslag van Bram en Diewertje

“Van een bruiloft, komt een bruiloft.”- 2018

“Onze kinderen noemen Schiermonnikoog nu ‘trouwland’. ‘Gaan we weer naar trouwland?’ vragen ze als we weer een vakantie geboekt hebben.” Christy werd via Google gevonden, ze kreeg meerdere rollen toebedeeld. “Onze ceremoniemeester kon vanuit hier in Maarsen met haar schakelen. Het werkte perfect! Als bruidspaar werden we zo echt ontzorgd.”

Reinier en Lonneke, Maarssen

Lees hier het verslag van Reinier en Lonneke

“Onze bruiloft is een herinnering van ons als gezin geworden” – 2019

“Onze bruiloft is echt een herinnering van ons als gezin geworden. Onze dochter doet nog vaak haar trouwjurk aan. Als we op Schiermonnikoog zijn, zoeken we altijd de plekjes van die dag weer even op. En we gaan natuurlijk even bij Christy langs!”

Pim en Jessica, Haarlem

Lees hier het verslag van Pim en Jessica

bruidspaar, bruid, bruidegom, backdrop, huwelijk, ceremonie

Trouwen bij volle maan op Schiermonnikoog – 2019

Op een dag stapte weddingplanner Christy bij Jennifer de boetiek op Schiermonnikoog binnen, met de vraag of Jennifer ook bloemen voor een bruiloft kon verzorgen. Jennifer: “Ik was nog maar net begonnen als ondernemer en kende haar nog niet. We kwamen tot een goeie deal voor de samenwerking en zo is onze samenwerking en vriendschap ontstaan.”

Jorn en Jennifer, Schiermonnikoog

Lees hier het verslag van Jorn en Jennifer

“We wilden ‘ja’ zeggen op de plek waar we echt van houden” – 2019

“Christy was overal bij zonder aanwezig te zijn, zij overzag alles tot in de puntjes. En de momenten waar ze niet bij kon zijn, had ze afgestemd met haar collega Jennifer. We hoefden ons niet druk te maken over of alles wel liep, daardoor konden we ons focussen op de dag zelf. We konden volop genieten van onze trouwdag.”

Michiel en Angelique, Bemmel

Lees hier het verslag van Michiel en Angelique

strand trouwen horizon bruiloft gasten zee Schiermonnikoog

Luuk en Melle en de liefde voor Schiermonnikoog – 2020

“Christy kwam al heel snel op ons pad, toen we wisten dat we op Schiermonnikoog wilden gaan trouwen. Zij snapt hoe een bruiloft hoort te zijn en heeft alles in huis dat te regelen. Dat hadden we zonder haar nooit zo goed gekund. Sterker nog, wij snappen niet dat je kunt trouwen op Schiermonnikoog zónder Christy.”

Luuk en Melle, Utrecht

Lees hier het verslag van Luuk en Melle

Willen jullie dit ook?

—— DIENSTEN&MEER

Zelf aan de slag

Parnassia, Events&Meer is al jaren betrokken bij diverse evenementen op het eiland en kan van alles voor jullie doen. Benieuwd welke diensten wij leveren? Neem dan een kijkje onder Diensten. Liever zelf aan de slag? Onder de kop Leveranciers kun je vinden welke bedrijven op Schiermonnikoog jullie kunnen benaderen voor jullie evenement!