Diensten&Meer

Parnassia, Events&Meer is gespecialiseerd in (meerdaagse) events en bruiloften op Schiermonnikooog. Elk event en elke bruiloft is anders. Daarom gaan we – naast onze arrangementen – voor maatwerk. We laten jullie graag zien wat er allemaal mogelijk is op Arrangementen, Groepen en Trouwen. Hebben jullie inspiratie gekregen? Neem gerust contact met ons op. Dan gaan we graag met jullie in gesprek.

Wat kunnen wij voor jullie doen?

Maatwerk

Net zoals ieder event en iedere bruiloft uniek en maatwerk is, zijn de diensten die wij aanbieden dat ook. We gaan graag met jullie in gesprek en maak op basis van jullie wensen een kostenindicatie.

Hoe we werken:

We kijken in een eerste kennismakingsgesprek samen naar de mogelijkheden. Of jullie nou zelf alles wil regelen of niet, een beetje hulp kan iedereen gebruiken. We snappen dat jullie het leuk vindt om veel zelf te doen. Laten we samen kijken wat jullie nodig hebben.

Sommige dingen kunnen door jullie echt niet uit handen worden gegeven. Misschien willen jullie jouw beste vriend(in) als ceremoniemeester, of de styling zelf doen. Of wil jullie een ceremoniemeester inhuren. We kunnen jullie overal in adviseren en nemen het van jullie over wanneer jullie dat nodig hebben. Geef de kleine dingen uit handen, zodat jullie je helemaal kunnen richten op jullie bruiloft of bedrijfsevent.

Zijn jullie niet in de gelegenheid om veel zelf te doen? Barsten jullie van de ideeën, maar weten jullie niet waar te beginnen?  Parnassa, Events neemt alles uit handen. Jullie kunnen op jullie grote dag ontspannen met het vertrouwen dat alles op rolletjes loopt. Daar zijn we voor. 

—— TESTIMONIALS

Wat zeggen anderen

“Christy kwam al heel snel op ons pad, toen we wisten dat we op Schiermonnikoog wilden gaan trouwen. Zij snapt hoe een bruiloft hoort te zijn en heeft alles in huis dat te regelen. Dat hadden we zonder haar nooit zo goed gekund. Sterker nog, wij snappen niet dat je kunt trouwen op Schiermonnikoog zónder Christy.”

Kostenindicatie

Elke bruiloft en elk evenement is maatwerk. Het is daarom lastig vooraf exact te weten wat het inhuren van Parnassia, Events kost. Omdat we dit uiteraard vaker hebben gedaan, hebben we gestandaardiseerde pakketten gevormd. Zo hebben jullie een indicatie vooraf, maar tijdens het kennismakingsgesprek brengen we jullie wensen in kaart en kunnen we aangeven welk pakket het beste bij jullie past. De pakketten zijn inclusief BTW. Reiskosten brengen wij op het eiland niet in rekening. 

Overzicht, planning, budgetten.. Werk, studie, gezin en dan ook nog een event of bruiloft plannen? Wel veel zin in jullie event of bruiloft, maar geen idee waar je moet beginnen? Pakket “Gold” omvat ondersteunen in de voorbereiding, plannen en budgetten maken en bewaken, aanwezigheid op jullie event of bruiloft. Totaal 40 uren.

Het grootste deel van jullie evenement staat al, maar jullie lopen vast op onderdelen. Of, jullie weten niet waar te starten. Met Pakket “Silver” helpen we jullie vooruit of op weg en pakken jullie zelf de draad weer op. Parnassia, Events&Meer zal tevens op jullie event of bruiloft aanwezig zijn als ceremoniemeester/ gastvrouw. Totaal 20 uren.

Jullie hebben alles zelf geregeld maar hebben soms van die vragen: “waar vind ik dit, waar kunnen we dit huren, wat doen we met vervoer als het regent”. Of heb je een startpunt nodig met iemand die makkelijk contacten op het eiland legt? Wij denken graag met jullie mee op de momenten dat jullie het nodig hebben. Totaal 10 uren

Op de dag zelf ook zelf genieten van hetgeen je georganiseerd hebt? Dan huur je een externe gastvrouw of ceremoniemeester in. Zo belast je niemand van je collega’s, familie of vrienden met de taak om de dag in goede banen te leiden. En zeg nou zelf, het is toch een heel fijn idee als de gastvrouw alle in’s en out’s van een locatie kent? Totaal 10 uren op de dag zelf en 5 uren in de voorbereiding.

Vol ideeën maar geen idee waar je moet beginnen met plannen en organiseren? Of vastgelopen en de rode draad kwijt? Tijdens een 2 uren durend gesprek gaan we samen aan de slag om jullie event of bruiloft weer op de rails te krijgen. Na dit gesprek hebben jullie weer volop handvatten voor het vervolg. 

Willen jullie graag zelf alles regelen en opbouwen voor jullie event of bruiloft maar lopen jullie vast in style, kleuren, of een stylingsplan? Of willen jullie alles laten doen op basis van een gezamenlijk stylingsplan? Wij hebben ruime ervaring met het opbouwen van diverse locaties, het opstellen van stylingsplannen en de decoratie van verschillende events.