Diensten&Meer

Parnassia, Events&Meer is gespecialiseerd in (meerdaagse) events en bruiloften op Schiermonnikooog. Elk event en elke bruiloft is anders. Daarom gaan we voor maatwerk. We laten jullie graag zien wat er allemaal mogelijk is op Groepen en Trouwen. Hebben jullie inspiratie gekregen? Neem gerust contact met ons op. Dan gaan we graag met jullie in gesprek.

Wat kunnen wij voor jullie doen?

Maatwerk

Net zoals ieder event en iedere bruiloft uniek en maatwerk is, zijn de diensten die wij aanbieden dat ook. We gaan graag met jullie in gesprek en maak op basis van jullie wensen een kostenindicatie.

Hoe we werken:

We kijken in een eerste kennismakingsgesprek samen naar de mogelijkheden. Of jullie nou zelf alles wil regelen of niet, een beetje hulp kan iedereen gebruiken. We snappen dat jullie het leuk vindt om veel zelf te doen. Laten we samen kijken wat jullie nodig hebben.

Sommige dingen kunnen door jullie echt niet uit handen worden gegeven. Misschien willen jullie jouw beste vriend(in) als ceremoniemeester, of de styling zelf doen. Of wil jullie een ceremoniemeester inhuren. We kunnen jullie overal in adviseren en nemen het van jullie over wanneer jullie dat nodig hebben. Geef de kleine dingen uit handen, zodat jullie je helemaal kunnen richten op jullie bruiloft of bedrijfsevent.

Zijn jullie niet in de gelegenheid om veel zelf te doen? Barsten jullie van de ideeën, maar weten jullie niet waar te beginnen?  Parnassa, Events neemt alles uit handen. Jullie kunnen op jullie grote dag ontspannen met het vertrouwen dat alles op rolletjes loopt. Daar zijn we voor. 

Kostenindicatie

Elke bruiloft en elk evenement is maatwerk. Het is daarom lastig vooraf exact te weten wat het inhuren van Parnassia, Events kost. Omdat we dit uiteraard vaker hebben gedaan, hebben we gestandaardiseerde pakketten gevormd. Zo hebben jullie een indicatie vooraf, maar tijdens het kennismakingsgesprek brengen we jullie wensen in kaart en kunnen we aangeven welk pakket het beste bij jullie past. De pakketten zijn inclusief BTW. Reiskosten brengen wij op het eiland niet in rekening.

—— DIENSTEN&MEER

Zelf aan de slag

Parnassia, Events&Meer is al jaren betrokken bij diverse bruiloften en evenementen op het eiland en kan van alles voor jullie doen. Liever zelf aan de slag? Onder de kop Leveranciers kunnen jullie vinden welke bedrijven op Schiermonnikoog jullie kunnen benaderen voor jullie bruiloft!

—— TESTIMONIALS

Wat zeggen anderen

Contactformulier