Nog even en dan is het zover, dan mag ik – wederom – mijn verjaardag vieren. Omdat we ik het wel weer tijd vond voor een feeestje. Omdat het al zo lang niet meer mocht. Omdat het kan. En omdat het deze keer zo’n mooi rond getal is. 

Enfin. Op deze pagina vinden jullie meer informatie over dit nu al toffe weekendje weg. 

Ik hoop jullie allemaal te zien op 17 september! 

VOOR DE SLAPERS

Vanaf vrijdagmiddag 15.00 uur zijn jullie van harte welkom op de boerderij. Kom op vrijdag of zaterdag, wat jij wilt. Kom je op vrijdag? Houdt er dan rekening mee dat je deze avond voor je eigen diner moet zorgen. Op maandagochtend gaan we weer aan de poets, dus vragen we je om uiterlijk die ochtend om 10.00 uur de boerderij te verlaten. Uiteraard kun je die dag je bagage bij ons neerzetten, zodat je nog een hele dag van het eiland kunt genieten. 

Beddengoed (kussensloop, hoeslaken en slaapzak/dekbed) moet je zelf meebrengen, net zoals handdoeken. Geen zin in gezeul? Beddengoed kun je bij ons huren (à € 9.50/ set). Handdoeken kun je eventueel huren via Schierlinnen

Er is geen ontbijt geregeld, dus dat moet je zelf even inslaan. Tip: op zaterdagochtend naar de bakker, misschien helpt Carlijn je dan wel! 

— Cadeau

Het klinkt als een fout cliché, maar het is echt waar: jullie komst is al een cadeautje op zich! Jullie moeten immers al moeite, tijd en geld investeren om hier te komen. Dus, kom gerust met lege handen (nou ja, vergeet je tandenborstel niet). 

Mocht je echt graag iets willen geven, dan heb ik twee cadeau tips:

  1. Sinds een poos ben ik bezig om een deken te haken; ‘Ubuntu’. Daarvoor heb ik garen nodig. Heel veel garen. Op mijn Lijstje.nl vind je welke garens ik nog nodig heb. Vergeet je niet af te strepen als je iets geeft? 
  2. Er zal ook een pot komen te staan waar je, als je dat wilt (anoniem) een financiële bijdrage in kan stoppen.

Nogmaals, het hoeft niet! 

VOOR DE NIET-SLAPERS

Wil je liever een dagje naar het eiland komen? Dat kan natuurlijk ook! Kom op zaterdag aanwaaien wanneer je wilt. We sluiten de zaterdag af met een barbecue. We beginnen vroeg, dan kan een ieder die dat wil om 19.30 uur nog met de boot terug naar Lauwersoog. 

— Vervoer

Je kunt geen auto meenemen naar het eiland. Op het eiland verplaats je je per voet, fiets, bus of taxi. Vanaf de boot is het ca. 15 minuten lopen naar de boerderij. Fietsen kun je huren in de haven. Vooraf reserveren is mogelijk. Voor de bus, er is geen ‘Eureca-halte’ maar als je het lief vraag en zegt dat je voor mijn verjaardag komt, dan stoppen ze wel voor de deur :D. 

Voor de meest actuele boottijden kijk je op wpd.nl.

TOT SLOT

  • graag hoor ik voor eind augustus of je komt en met hoeveel personen. Dan zorgen wij voor voldoende eten en drinken.
  • laat je het weten als je wilt blijven slapen? Dit met name als je beddengoed wilt huren. Laat dit dan weten voor 1 september.
  • heb je dieetwensen? Of eet je vegan/ veggie? Laat dit dan weten voor 1 september.
  • omdat we een boerderij zijn met echte dieren, zijn honden niet toegestaan. 
  • komen er (kleine) kinderen mee? Gezellig! Wij zorgen er voor dat er voldoende speelgoed/ actie is.