Diensten&Meer

Deelplanning of de organisatie op onderdelen

Zijn jullie al een eind op weg met de organisatie van jullie event of bruiloft? Maar lopen jullie vast tijdens de planning of zien jullie door de bomen het bos niet meer? Of hebben jullie de belangrijkste zaken al vastgelegd,

maar zijn jullie nog op zoek naar díe dingen die jullie event of bruiloft net anders dan anders maakt en dus tot een groot succes? We helpen jullie graag organiseren om de overige elementen in te vullen!

Zonder zorgen van je eigen event of bruiloft genieten? Parnassia, Events&Meer is jullie professionele oplossing

Wat kunnen wij voor u doen?

vervoer bloemen bruiloft bakfiets

&Meer

We spreken af voor een kopje thee of koffie en kletsen onszelf rustig door jullie ideeën heen. Dan nemen we onder andere de dagindeling door en bekijken offertes. Lopen diverse onderdelen van jullie event of bruiloft na. Of bedenken een uniek thema met bijpassende styling. We dragen oplossingen, adviezen en tips en tricks aan.

Daarna kunnen jullie weer met volle moed verder met de organisatie van jullie (meerdaagse) event of bruiloft.

Na afloop ontvangen jullie van ons een verslag met daarin hetgeen we besproken hebben, samen met nuttige tips. 

Lopen jullie alsnog vast in de organisatie?  We kunnen jullie ook ondersteunen bij de gehele organisatie van de dag. Informeer eens naar onze complete diensten als Event of Weddingplanner

—— DIENSTEN&MEER

Zelf aan de slag

Parnassia, Events&Meer is al jaren betrokken bij diverse evenementen op het eiland en kan van alles voor jullie doen. Benieuwd welke diensten wij leveren? Neem dan een kijkje onder Diensten. Liever zelf aan de slag? Onder de kop Leveranciers kun je vinden welke bedrijven op Schiermonnikoog jullie kunnen benaderen voor jullie evenement!

—— IMPRESSIE

Achter de schermen