Feest&Meer

Eerst een jubileum of speciale gelegenheid? En daarna terug komen voor een familiefeest of een paar dagen weg met vrienden/ vriendinnen? Of gewoon tijd voor een feestje.  Op Schiermonnikoog bent u voor ieder feest – zakelijke, met vrienden of familie – aan het juiste adres. Immers, voor iedere groep zijn er mogelijkheden genoeg! Natuurlijk denken wij graag met u mee.

Zonder zorgen van je eigen feest genieten? Parnassia, Events&Meer is jullie professionele oplossing!

— Grote groepen

Op zoek naar een toplocatie voor een feest van 100 personen of meer? Schiermonnikoog biedt diverse locaties waar jullie lekker los kunnen gaan op de dansvloer. Helemaal compleet maken? Huur dan onze DJ in! Ook kunnen we jullie elke avond voorzien van lekkers uit de keuken en van de tap. 

— Kleinere groepen

Niet alleen op zoek naar een dansvloer, maar wel naar een gezellige locatie voor sfeer en een goed gesprek? Voor kleinere groepen hebben we diverse locaties voor een gezellige borrel of een feestavond. Kortom, iedereen kan gezellig bijkletsen onder het genot van een hapje en drankje. 

— Vrienden- of familieweekend

Familiefeesten moeten leuk zijn voor iedereen! Geniet van elkaars gezelschap, het eiland en de diverse activiteiten. Uiteraard geschikt voor iedereen. Het eiland biedt een grote variatie aan activiteiten, van rustig tot actief. Onder andere van speciaal voor de kinderen tot uitjes voor de ouderen in de groep.  Bovendien zijn de meeste verblijfslocaties hierop ingericht. Geven jullie de voorkeur aan een compleet verzorgd weekend weg in een hotel? Of gezellig samen op familiekamers op één van de boerderijen? Alles kan!

Interesse? Bekijk hier onze dagarrangementen!

Als eerste spreken we af voor een kopje thee of koffie en kletsen onszelf rustig door jullie ideeën heen. Zo kunnen we onder andere de dagindeling bespreken. Vervolgens kunnen we offertes doornemen en diverse onderdelen van jullie feest nalopen. Bovendien kunnen we een uniek thema bedenken met bijpassende styling. We dragen oplossingen, adviezen en tips en tricks aan.

—— IMPRESSIE

Achter de schermen