Real Wedding Thijs&Carlijne

“Tijdens de bruiloft was ik compleet relaxed. Ik heb mij geen seconde druk gemaakt. Niet over de taxi’s, niet over het eten, eigenlijk over niks.” Op 2 juli 2021 zijn Thijs en Carlijne getrouwd op Schiermonnikoog. “Het was de perfecte dag.

— (Internet) daten

Thijs en Carlijne leerden elkaar kennen via Tinder. De eerste date was meteen heel erg leuk. “In het begin was het eerst even aftasten. We zaten op een terrasje en op een gegeven moment moesten we naar binnen. Er was weinig plek in het restaurant, dus we kwamen naast elkaar te zitten. Op dat moment veranderde de dynamiek en ineens was er een soort chemie tussen ons.” Vanaf de tweede date was het eigenlijk al beklonken.

Het stel begon met daten tijdens het WK voetbal van 2014. “Er hing een soort sfeer waardoor het meteen heel gezellig was.” Binnen een maand gingen ze samen op vakantie en drie maanden later woonden ze samen. “Het ging eigenlijk heel snel allemaal, maar het voelde goed.”

“Het is heel fijn dat je iemand hebt om op te vertrouwen. Zo hadden we het gevoel dat we het konden loslaten”

“Wij hadden niet zo’n groot en ingewikkeld huwelijk. Dat wilden wij ook helemaal niet.” Christy zorgde voor de versiering en het paste precies in het plaatje wat Thijs en Carlijne voor ogen hadden. Carlijne geeft aan: “Het is heel fijn dat je iemand hebt waar je op kan vertrouwen. Ik wilde de versiering graag in de kleuren goud en wit. Christy heeft dit precies naar onze wens gedaan. Zij gaf mij het gevoel dat ik het los kon laten.”

— 2 juli 2021

Na een aantal hectische jaren, waarin er ook twee prachtige kindjes bij kwamen, waren Thijs en Carlijne op zoek naar een locatie voor hun bruiloft. Het stel was inmiddels al vier jaar verloofd en wist dat ze niet heel groots wilden uitpakken. “Thijs kwam vroeger al vaak op Schiermonnikoog en voor ons was dit eigenlijk een hele mooie plek waar wij graag wilden trouwen.” Alle vrienden en familie kwamen een heel weekend naar het eiland voor de bruiloft. “Niemand had zijn kinderen ook mee, dus het was voor de meesten ook echt een weekend weg.”

Alle gasten kwamen van ver, het huwelijk was vrijdagmiddag zodat iedereen een lang weekend voor zich had. Thijs en Carlijne zijn getrouwd in de kapel. “Christy kwam met het idee , het was een hele mooie, knusse locatie. Wij zijn na de tip van Christy gaan kijken en dat gaf meteen een goed gevoel. Dit was het.” Naast Monique, de BABS van de gemeente, heeft de beste vriendin van Carlijne ook een groot deel van de ceremonie verzorgd. “Dit voelde voor ons heel erg bijzonder”.

Op blote voeten

Na de ceremonie in de kapel ging de hele groep met de fiets of taxi naar de Marlijn. Hier hebben ze met zijn allen genoten van een heerlijk diner. Carlijne: “Ik heb zoveel complimenten gekregen voor het fantastische eten! Het is daar gewoon echt lekker eten.” Na het diner is de groep naar binnen gegaan voor het feest. Het was mooi weer die dag, dus ook veel mensen bleven lekker buiten staan. De schoenen gingen uit en er werd volop gedanst.

— Over Christy

Thijs en Carlijne wonen samen met hun twee kinderen in Den Haag. Op het moment dat ze wisten dat ze op Schiermonnikoog wilden trouwen, gingen ze op zoek naar iemand die kon helpen bij het organiseren van de bruiloft. “Tijdens de eerste kennismaking met Christy klikte het meteen heel erg goed. Wij zijn van dezelfde leeftijd dus dat scheelt ook al. Ze snapte ook meteen goed wat wij wilden.” Christy kwam met allemaal ideeën waar het stel meteen enthousiast over was. De samenwerking verliep heel goed en makkelijk.

Volgens Carlijne is de kracht van Christy dat ze heel persoonlijk is. “Je hebt niet het gevoel dat je tegen een wildvreemde zit te kletsen. Ik vond dat heel prettig.”

—— IMPRESSIE

Achter de schermen