Vergaderen&Meer

Het begint al als u met uw gezelschap op Lauwersoog aankomt: de auto geparkeerd, deze laat u achter, inclusief alle zorgen en deadlines. de boot brengt u over een de meeste bijzondere gebieden van Europe: de Waddenzee. Zodra u de boot afkomt, ervaart u direct het echte eilandgevoel: rust, ruimte en ontspanning. De perfecte omstandigheden voor een succesvolle meeting. Na afloop van de vergadering, het congres of brainstorm een ontspannende activiteit of een informeel 3-gangen diner? Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Een compleet verzorgde locatie waarbij niet alleen aandacht is voor inhoud, maar ook voor spel? Parnassia, Events&Meer helpt u verder.

— Vergaderlocatie

 

Schiermonnikoog biedt alle faciliteiten die nodig zijn voor een goed georganiseerde vergadering. Zowel in de buitenlucht als in een ruimte die van alle gemakken voorzien is. Willen jullie liever niet overgeleverd of afhankelijk zijn van de krachten van de natuur en voor iets stabieler gaan dan de buitenlucht? Dan biedt het eiland diverse vergaderlocaties voor groepen van elke grootte en beurs. Door de verschillende locaties hebben we voor elke groep een passend onderkomen.

— Faciliteiten 

Bij de meeste vergaderlocaties heeft u – naast de beschikking over één of meerdere zalen – ook overnachtingsmogelijkheden. De meeste locaties zijn goed voorzien van standaard presentatie apparatuur zoals beamers, schermen en microfoons. Heeft u zeer gespecialiseerde apparatuur nodig? In de meeste gevallen kunnen we hier ook voor zorgen.

— Activiteiten

Vergaderingen moeten interessant zijn voor iedereen! Kennis ophalen, het eiland ontdekken en teambuilding maken Schiermonnikoog geschikt voor iedereen. Het eiland biedt een grote variatie aan extra activiteiten, van rustig tot actief. Ook de verblijfslocaties zijn hierop ingericht. Geven jullie de voorkeur aan een compleet verzorgd weekend weg in een hotel? Of wilt u de groep voor zichzelf laten zorgen op één van de boerderijen? Alles kan!

Interesse? Bekijk hier onze dagarrangementen!

Wat kunnen wij voor u doen?

&Meer

We spreken af voor een kopje thee of koffie en kletsen onszelf rustig door jullie ideeën heen. Zo kunnen we onder andere de dagindeling bespreken, offertes doornemen, diverse onderdelen van jullie feest nalopen of een uniek thema bedenken met bijpassende styling. We dragen oplossingen, adviezen en tips en tricks aan.

 

—— IMPRESSIE

Achter de schermen