Activiteiten&Meer

Op zoek naar een unieke locatie voor uw teambuilding of workshop? Denk dan eens aan Schiermonnikoog! Niet alleen het mooiste plekje van Nederland. Want een prachtige omgeving met wad, zee, duinen, karakteristieke dorpje en strand. En bovendien er zijn ontzettend veel activiteiten om uit te kiezen! De mogelijkheden zijn reuze. En ook is er een passend bedrijfsuitje voor ieder budget. Daarom informeren  wij u graag over de mogelijkheden.

Op zoek naar een actieve invulling van uw verblijf op het eiland? Wij helpen u graag met het organiseren. 

— Activiteiten 

Ontspanning door inspanning kan bestaande structuren op subtiele wijze prikkelen. Daartoe bieden wij naast, de zakelijke voorzieningen voor uw vergadering of bedrijfsfeest, ook activiteiten aan ter verhoging van het wij-gevoel, de groepsdynamica of het versterken van de onderlinge samenwerkingsverbanden.

Bent u echter niet op zoek naar activiteiten die de samenhang in de groep prikkelen? Uiteraard bieden wij ook diverse ‘neutrale’ activiteiten aan. Waarbij de nadruk meer ligt op het onderbreken van de technische inhoud, dan op de competitie. 

— Bedrijfsuitje

Schiermonnikoog faciliteert al vele jaren bedrijfsuitjes van 10 tot 150 personen. Zowel dagprogramma’s als meerdaagse evenementen. Door de ruime keuze aan accommodaties, groepsactiviteiten en horeca gelegenheden wordt elk bedrijfsuitje een succes!

Alle bedrijfsuitjes worden op maat gemaakt. Heeft u een bepaald budget waar rekening mee moet worden gehouden? Geen probleem, wij organiseren uitjes passend binnen ieder budget.

Kijk hier voor onze voorbeeldarrangementen!

— Workshops en lezingen

Ook biedt Parnassia, Events&Meer de mogelijkheid om bijvoorbeeld een spreker uit te  nodigen. Dit kan een vakinhoudelijke spreker zijn uit uw eigen werkveld. Maar denkt u bijvoorbeeld ook eens aan een lezing van bijvoorbeeld een antropoloog, die u meeneemt in de werking van de groepsdynamica.  

De grote verscheidenheid aan activiteiten en locaties maakt dat er – binnen én buiten – altijd een locatie voor uw groep is.

Wat kunnen wij voor u doen?

&Meer

We spreken af voor een kopje thee of koffie en kletsen onszelf rustig door jullie ideeën heen. Zo kunnen we onder andere de dagindeling bespreken, offertes doornemen, diverse onderdelen van jullie bedrijfsuitje nalopen of een uniek thema bedenken met bijpassende styling. We dragen oplossingen, adviezen en tips en tricks aan.

—— IMPRESSIE

Achter de schermen