Diensten&Meer

Ceremoniemeester of gastvrouw

In de voorbereiding kun je als organisator heel veel zelf doen. Maar op de dag zelf wil je als bedrijf of bruidspaar natuurlijk dat iedereen kan genieten van de activiteiten, je zelf niet op de tijd hoeft te letten, of moeten regelen dat iemand een beetje meer aandacht aan oma geeft. 

 

Als jullie geen mogelijkheid of geen zin hebben om een van jullie medewerkers, vrienden of familieleden te belasten met de verantwoording van jullie event of huwelijk, kan het interessant zijn om na te denken over een zelfstandige gastvrouw of ceremoniemeester. Medewerkers, vrienden en familie zullen niet zo snel nee zeggen als je het ze vraagt, maar je wilt natuurlijk dat ook zij volop kunnen genieten van jullie event of bruiloft.

Zonder zorgen van je eigen event of bruiloft genieten? Parnassia, Events&Meer is jullie professionele oplossing 

Tijdens een eerste kennismaking horen we graag wat jullie plannen zijn voor jullie event of bruiloft. Daarna gaan jullie lekker aan de slag met het organiseren. (Lopen jullie gedurende de organisatie toch ergens vast? Parnassia, Events&Meer helpt jullie graag, bijvoorbeeld met de dienst Deelplanning). Indien gewenst kijken we samen even naar jullie uitnodigingen en bijbehorende info: staat alles er op? En, we kunnen uiteraard op de kaart worden vermeld voor vragen van deelnemers/gasten.

Een paar weken voor de bruiloft hebben we weer contact en lopen we de gehele dag (of dagen) uitgebreid door. Is er een draaiboek? Die lopen we stap voor stap door, met daarbij natuurlijk de alternatieven voor als plan B in werking treedt.

In de laatste dagen vooraf gaand aan het event of de bruiloft hebben we wat vaker contact, om de laatste puntjes op de í te zetten.

We zijn gedurende (een deel van) de dag of de dagen, hét aanspreekpunt voor leveranciers en gasten, klanten of deelnemers. Alleen een gastvrouw nodig voor de ontvangst? Of  verhuizen we mee van locatie naar locatie en doen wij ’s avonds het licht uit? Alles kan! Het enige wat jullie hoeven te doen is genieten. 

We zorgen ervoor dat problemen en vragen, klein en groot, goed worden opgelost. Van allergie informatie tot verloren fietssleutels. Vraag gerust naar de mogelijkheden. Ook als je een klein event of kleine bruiloft hebt en maar een uur of twee gebruik wilt maken van onze diensten staan we voor jullie klaar!

—— DIENSTEN&MEER

Zelf aan de slag

Parnassia, Events&Meer is al jaren betrokken bij diverse evenementen op het eiland en kan van alles voor jullie doen. Benieuwd welke diensten wij leveren? Neem dan een kijkje onder Diensten. Liever zelf aan de slag? Onder de kop Leveranciers kun je vinden welke bedrijven op Schiermonnikoog jullie kunnen benaderen voor jullie evenement!

—— IMPRESSIE

Achter de schermen