Diensten&Meer

Styling

Een event of bruiloft wordt pas echt een unieke belevenis als er ook over de details is nagedacht. Een van de belangrijkste dingen is dat alle decoratie en styling van een event of bruiloft op elkaar aansluit. En het belangrijkste? Dat het nog steeds júllie event of bruiloft is! En dat de gasten jullie erin kunnen herkennen. Hoe we dat doen? Door liefde te stoppen in alles wat we doen. Wat er zoal voorbij komt? Kleurenschema’s, uitnodigingen, tafellinnen, bloemen, meubilair, decoratie etc.

Gedurende de dag(en) komen er verschillende momenten voorbij waarop decoraties hét moment van de dag omlijsten. Bijvoorbeeld bij het welkom heten van je gasten of deelnemer bij je event of bruiloft. Of bij de ceremonie waarin jullie elkaar het ja-woord geven. En, misschien wel het belangrijkste, de aankleding van het diner. Styling is hét moment om het verschil te maken en jullie persoonlijke smaak los te laten. 

Zonder zorgen van je eigen event of bruiloft genieten? Parnassia, Events&Meer is jullie professionele oplossing 

We spreken af voor een kopje thee of koffie en kletsen onszelf rustig door jullie ideeën heen. Zo kunnen we onder andere de verschillende locaties bespreken en een uniek thema bedenken met bijpassende styling. We dragen oplossingen, adviezen en tips en tricks aan. Zo kunnen jullie daarna weer met volle moed verder met het organiseren van jullie (meerdaagse) event of bruiloft.

In de laatste dagen vooraf gaand aan het event of de bruiloft hebben we wat vaker contact, om de laatste puntjes op de í te zetten. En op de dag zelf zorgen we ervoor dat de verschillende locaties er helemaal uit zien zoals jullie dat van te voren hadden bedacht. 

Gaan jullie vol goede moed aan de slag met het plannen van jullie (meerdaagse) event of bruiloft en lopen jullie alsnog vast? Jullie kunnen er altijd voor kiezen om gebruik te maken van onze andere diensten, zoals Gastvrouw/ ceremoniemeester of de organisatie van jullie event of bruiloft op onderdelen. We helpen jullie graag!

—— DIENSTEN&MEER

Zelf aan de slag

Parnassia, Events&Meer is al jaren betrokken bij diverse evenementen op het eiland en kan van alles voor jullie doen. Benieuwd welke diensten wij leveren? Neem dan een kijkje onder Diensten. Liever zelf aan de slag? Onder de kop Leveranciers kun je vinden welke bedrijven op Schiermonnikoog jullie kunnen benaderen voor jullie evenement!

—— IMPRESSIE

Achter de schermen